گوشی اب خورده
سالانه بسیاری از گوشی های تلفن همراه بر اثر اب خوردگی مسوزند و هزینه های هنگفتی برای تعمیر این نوع از خراب شدگی به بار می آورند ، آب خوردگی جز گارانتی گوشی قرار نمی گیرد و در برخی موارد که شدت و مدت آب خوردگی زیاد بوده گوشی قابل تعمیر نمی باشد و اطلاعات زیادی از کاربر از بین می رود.
در چنین مواقعی که گوشی شما در آب میوفتد و یا خیس می شود شما باید کاملا خونسردی خود را حفظ نموده و در سریع ترین زمان ممکن گوشی را از آب جدا کنید .
اگر گوشی شما ضد آب باشد معمولا تا 30 دقیقه در عمق 1.5 متری گوشی ها مقاومت از خود نشان می دهند و آب به درون آن ها نفوظ نمی کند.
اما در گوشی هایی که ضد آب نیستند آب به راحتی به داخل گوشی از طریق درگاه های شارژر و بلند گو ها نفوظ می کند . داشتن یک قاب گوشی مناسب می تواند تا حد زیادی از آب خوردگی گوشی جلوگیری کند .
به محض اینکه این اتفاق برای شما رخ داد بلافاصله گوشی را از آب جدا کرده و اگر صفحه نمایش آن روشن هست آن را خاموش کرده و یا آگر صفحه نمایش گوشی خاموش هست سعی در روش کردن آن و خاموش کردن گوشی خود کنید . در این حالت دقت داشته باشید کمترین تماس با تاچ گوشی را داشته باشید تا اگر آب به درون گوشی نفوظ کرده باشد مدارات گوشی اتصالی نکنند .
پس از اینکه گوشی خود را خاموش کردید باید سیمکارت را از درون گوشی خارج کنید ، حالا باید به فکر خشک کردن گوشی باشید ، به هیچ وجه از سشوار و یا حرارت دهنده ها و باد و پمپ هوا استفاده نکنید .
ابتدا با یک پارچه خشک به خشک کردن اجزای بیرونی گوشی بپردازید در این مرحله می توانید از جارو برقی برای خارج کردن آب درون گوشی هم استفاده کنید .
معمولا در این حالت پیشنهاد می شود گوشی را درون یک کیسه برنج بگذارید . برنج جذب کنندگی بسیار بالایی ندارد اما در شرایط خاص از هیچی بهتر است.
شما می توانید از ژل سیلیکا هم استفاده کنید که چون این ماده زیاد در دسترس عموم نیست معمولا از همون کیسه برنج استفاده میکنند.
برای بهتر خشک کردن موبایل می توانید از فن با سرعت مناسب نه زیاد بالا و نه زیاد کم
علاوه بر فن از الکل 90 درصد هم می توانید برای خشک کردن اجزای گوشی استفاده کنید.
بعد از 24 ساعت که گوشی در کیسه برنج بود می توانید گوشی را خارج نموده . در این مرحله پیشنهاد می شود گوشی خود را به یک تعمیرات گوشی ببرید و بگوید که گوشی را بررسی کند تا اگر به درون گوشی آب نفوذ کرده باشد آن را خشک کند . همچنین می توانید خودتان هم این مرحله را انجام دهید اللللللبته اگر توانایی و تجربه کافی در باز کردن گوشی را دارید این کار را بکنید در غیر این صورت پیشنهاد می شود حتما به تعمیرات گوشی مراجعه کنید .
اگر خودتان گوشی را باز کردید به هیچ وجه برای خشک کردن از سشوار و یا خشک کننده های برقی استفاده نکنید ، فقط با یک پارچه خشک به آرامی روی اجزای گوشی بکشید و سعی در خشک کردن گوشی خود کنید.
پس از طی کردن این مراحل گوشی خود را روشن کنید و تست کنید ببینید همه ی قسمت تاچ گوشی کامل کار میکند ، سیم کارت به راحتی وصل می شود و آنتن گوشی سالم می باشد یا خیر؟
اگر همه ی اجزای گوشی سالم بود که خطر رفع شده در غیر این صورت حتما به یک تعمیرات گوشی مراجعه کنید تا گوشی شما را عیب یابی کند.
در مرحله ی خشک کردن گوشی گفتیم که از سشوار استفاده نکنید ، برخی از سشوار ها که دکمه برای تنظیم دما و شدت باد دارند برای این کار مناسب می باشند با این حال بهتر است حدود 30 الی 40 سانتی متر گوشی را از سشوار فاصله بگیرید تا اسیبی به گوشی وارد نشود .
جمع بندی
امروزه اکثر گوشی ها ضد آب می باشند به این شکل که تا عمق 1.5 متری و به مدت 30 دقیقه گوشی از ورود آب به درون خودش محافظت می کند با این حال بهتر است بلافاصله پس از افتادن گوشی درون آب ان را از آب خارج کنید و اقدام به خشک کردن گوشی با روش های ذکر شده کنید .
اگر گوشی بعد از طی کردن مراحل خشک سازی به راحتی کار کرد و سالم بود بهتر است باز هم به یک متخصص تعمیرات موبایل مراجعه کنید تا اجزای داخلی گوشی را چک کند که درون آن آب نرفته باشد و مدارات گوشی بعد از یک روز استفاده دچار اتصالی نشود.
این مقاله در مجله کالانه فروشگاه اینترنتی لوازم جانبی موبایل تهیه و منتشر شده است امیدواریم مورد پسند شما واقع شده باشد.